XX Spotkanie w Sanoku
Re: XX Spotkanie w Sanoku
Dziś pierwszy dzień montażu wystawy.
Muszę omówić rezerwację knajpy, kelnerki już w strachu... Ale muszę wiedzieć, ile osób będzie.
Albo tu, albo na moją stronę albo priv.
Muszę omówić rezerwację knajpy, kelnerki już w strachu... Ale muszę wiedzieć, ile osób będzie.
Albo tu, albo na moją stronę albo priv.
Co zrobiłeś kelnerkom, że już się boją? 

Pytanie techniczne: będzie laptop i rzutnik? Bo przygotowuję zdjęcia z ostatnich 20 lat...
Będzie. Zabiorę.
A... jest już może plakat?
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Za chwilę ruszamy w drogę
Z niektórymi widzimy się już dzisiaj, z resztą jutro - do zobaczenia 

No dołożę starań, zamierzam na skrzydłach burzy ruszyć w drogę 

Czekając na plakat, przegapiłem informację z sanockiego muzeum:
https://muzeum.sanok.pl/pl/wydarzenia-a ... lasiewicza
https://muzeum.sanok.pl/pl/wydarzenia-a ... lasiewicza
Jubileuszowe SMMAW za nami! Dopisała frekwencja, przewinęło się w sumie grubo ponad 30 osób, gdyby dotarli wszyscy, to na pewno byśmy się pod Zegarem nie zmieścili! Zresztą tak licznie na cmentarzu to chyba nie byliśmy, czym zwrócilismy czujną uwagę pewnego adwokata, który krzyczał coś o zaborcach
Oczywiście najważniejszym momentem było otwarcie wystawy Artura, takiej liczby rysunków to chyba się nikt nie spodziewał! Do tego wizyta "grajka" z Jarosławia, "wolna dyskusja" w knajpie, poprawiny w drugiej knajpie, przypomnienie zdjęć z poprzednich 19. edycji! I tylko żal, że jak zwykle to tak szybko przeleciało!

Oczywiście najważniejszym momentem było otwarcie wystawy Artura, takiej liczby rysunków to chyba się nikt nie spodziewał! Do tego wizyta "grajka" z Jarosławia, "wolna dyskusja" w knajpie, poprawiny w drugiej knajpie, przypomnienie zdjęć z poprzednich 19. edycji! I tylko żal, że jak zwykle to tak szybko przeleciało!