Mały jubileusz
Mały jubileusz
Dwa miesiące temu pojawił się pierwszy post Admina. Zaczynała się przygoda nowego Forum.
W ciągu dwóch miesięcy - nawet niespełna, bo chyba nie od pierwszego dnia dało się rejestrować - dorobiliśmy się ponad setki tematów, prawie stu użytkowników, a do tysiąca postów brakuje jedynie dziewiętnastu.
Niech żyje Forum, Admin i użytkownicy!
W ciągu dwóch miesięcy - nawet niespełna, bo chyba nie od pierwszego dnia dało się rejestrować - dorobiliśmy się ponad setki tematów, prawie stu użytkowników, a do tysiąca postów brakuje jedynie dziewiętnastu.
Niech żyje Forum, Admin i użytkownicy!
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Re: Mały jubileusz
Vivat Imperium Austro-Hungaricum!
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
A przy okazji, czy ja mam zwidy czy jak... Wczoraj byłem święcie przekonany, że w statystyce postów widzę liczbę 981. Dziś jak byk stoi 830...
-
...
Ostatnio zmieniony 20 lip 2018, 23:41 przez kpt. Wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
No kurcze, faktycznie, dział... zniknął. To tłumaczy zmianę liczby postów. Ktoś coś wie? Bo ja nie....
No rzeczywiści nima, ale ie mam pojęcia, co się stało... Musimy poczekać na Roberta, bo ja się na tym nie wyznaję.
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Jakaś epidemia z tymi znikającymi wpisami i tematami...
"Dobre od złego jeden krok dzieli - mówi przysłowie
Więc chyba i złe od dobrego?"
Aleksander Sołżenicyn Archipelag Gułag
Więc chyba i złe od dobrego?"
Aleksander Sołżenicyn Archipelag Gułag
Jestem tu zaledwie tydzień, a zdarzenie tego typu(znikanie postów, tematów, a nawet całego działu) miało już miejsce dwukrotnie.
Jakby wszystko się sprzysięgło, by mnie skutecznie zniechęcić do tego forum.
Jakby wszystko się sprzysięgło, by mnie skutecznie zniechęcić do tego forum.
No wiesz, naprawdę nic nie wskazuje na czyjeś działanie z premedytacją... Zresztą chyba moderatorzy nie mają możliwości usuwania całych działów, takie mam przynajmniej wrażenie, no a też w tym dziale chyba nie było niczego kontrowersyjnego, czegoś, co motywowałoby do wywalenia.
Głupia historia, ale może to choroba wieku dziecięcego tego Forum.
Głupia historia, ale może to choroba wieku dziecięcego tego Forum.