Jak najbardziej. W chwili jak napisałeś ja już pisałem poniższego posta. Tak jak też się zadeklarowałem zabiorę rzutnik i laptopa. Ekran niestety jest wielki i nie zmieści się nawet do mojego kombika, ale poprzednio radziliśmy sobie na ścianie więc teraz też raczej nie będzie problemu.
XIX Spotkanie w Sanoku
Re: XIX Spotkanie w Sanoku
Ja się postaram tym razem bez prezentacji, powinno być szybciej. Raz już na ten temat mówiłem, teraz chodzi mi przede wszystkim o ciekawostki i nowości, na jakie wpadłem w ostatnich latach.
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Ok, dorobię i wyślę Ci plik drukarski
TYLKO! Tylko czy chcemy aż trzech prelekcji? Ja nie mam parcia, żeby robić swoją...
TYLKO! Tylko czy chcemy aż trzech prelekcji? Ja nie mam parcia, żeby robić swoją...
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Pytanie sensowne - a ja bym w razie czego był pierwszy do wycofania, z kilku powodów:
- już parę razy gadałem;
- już kiedyś gadałem o tym, oczywiście mam nowe rzeczy i byłoby inaczej, ale mimo wszystko - temat już był;
- pozostali nie mieli albo dawno nie mieli okazji - teraz oni.
Też mam wątpliwość, lekko przeciągniemy gadanie, potem jeszcze granie... się nie obejrzymy, trzeba będzie z knajpy wychodzić...
- już parę razy gadałem;
- już kiedyś gadałem o tym, oczywiście mam nowe rzeczy i byłoby inaczej, ale mimo wszystko - temat już był;
- pozostali nie mieli albo dawno nie mieli okazji - teraz oni.
Też mam wątpliwość, lekko przeciągniemy gadanie, potem jeszcze granie... się nie obejrzymy, trzeba będzie z knajpy wychodzić...
Dziś dostałem trochę plakacików do rozniesienia w zaprzyjaźnione miejsca w Sanoku. Oczywiście zacznę od "Pod Zegarem"...
Zaprzyjaźniona kelnerka już wie o imprezie.
Zaprzyjaźniona kelnerka już wie o imprezie.
Fantastycznie! Ech, nie mogę się doczekać, potrzeba mi letniego słoneczka na sanockim rynku, bez tego rok jest nieważny
Tak z innej bajki: będzie ktoś w piątek (poza tymi, co zawsze są ) czy dopiero tradycyjnie na ławeczce?
Delegacja z Prus i MGL celuje w ławeczkę.
Plakat wydrukowany, knajpa zarezerwowana, Julek zaproszony... co jeszcze zostało? Wiązanka chyba. Co z nią?
Znicze. Ale to zawsze można kupić na miejscu.