XIX Spotkanie w Sanoku
Re: XIX Spotkanie w Sanoku
No, to zrobim inspekcję Jak porucznik Dub
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
21 sierpnia rano wyjazd do Zagórza. Oczywiście Sanok zaliczę, pewnie 23-24, zajrzę do "U Szwejka", sprawdzę, czy jest czosnkowa, no i "Pod Zegar", czy malują, remontują, wiją girlandy powitalne z portretem FJI... Biorę laptop, bo muszę coś dłubać na listopad do Krakowa, więc dam znać, co zaobserwowalem...
Arturze, tylko żebyś utrzymał formę do spotkania
-
Poslušně hlásím!!!
Postaram się przybyć! Prelekcja już widzę na horyzoncie!
Postaram się przybyć! Prelekcja już widzę na horyzoncie!
Restauracja Pod Zegarem zarezerwowana od 15.00 7 września. Czy jest drugi temat prelekcji? Musiałbym zamknąć program bo przez weekend mają być gotowe plakaty.
Mogę ponudzić na temat "Polska gwara żołnierska w c.k. armii". Niech vox populi powie, co o tym myśli
TOWARZYSTWO BADAŃ NAD PIERWSZĄ WOJNĄ ŚWIATOWĄ
"Sanockie Spotkania" są dobrą okazją do prezentacji dorobku badawczego
"Sanockie Spotkania" są dobrą okazją do prezentacji dorobku badawczego
Zamierzamy się godnie zaprezentować
Świetny pomysł z gwarą. Jako marny promil głosu vomi... voxa znaczy - jestem za !
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Super temat. Jestem za.
Kwestia techniczna: Czy mam przygotować plakaty? Nie chcę się wcinać. Czy może URSI?
Plakaty rozwieść obiecał też miejscowy leśniczy (z mojej rodziny), tylko trzeba mu wysłać,
Kwestia techniczna: Czy mam przygotować plakaty? Nie chcę się wcinać. Czy może URSI?
Plakaty rozwieść obiecał też miejscowy leśniczy (z mojej rodziny), tylko trzeba mu wysłać,