XIX Spotkanie w Sanoku
Re: XIX Spotkanie w Sanoku
No to mamy dwie prelekcje... czy jeszcze jakaś trzecia?
A ta inna prelekcja ??? Czytam, czytam i doczytać się nie mogę...
Faktycznie jest tylko jedna, dwie mi się zlepiły w jedno
Powoli trzeba zabrać się do podstaw organizacyjnych. Zarezerwować lokal, wykonać plakaty, później je rozwiesić. Czy może ktoś coś?
Hmm... Ja zbliżam się do 90% szans, że będę, ale ponieważ stu procent miał nie będę, boję się brać za organizacyjną stronę.
Ostrożnie mógłbym się zgłosić z odczytem. Ewentualne zawalenie jednego odczytu w razie nieobecności to nie będzie katastrofa taka, jak gdyby coś nie wyszło z lokalem. Kiedyś dawno temu próbowałem coś ględzić o rozpoznaniu. Mógłbym pociągnąć temat, bo jestem już o parę lat badań mądrzejszy, mam obraz całości (nie mówię, że idealny) i więcej smaczków, anegdotek.
Ostrożnie mógłbym się zgłosić z odczytem. Ewentualne zawalenie jednego odczytu w razie nieobecności to nie będzie katastrofa taka, jak gdyby coś nie wyszło z lokalem. Kiedyś dawno temu próbowałem coś ględzić o rozpoznaniu. Mógłbym pociągnąć temat, bo jestem już o parę lat badań mądrzejszy, mam obraz całości (nie mówię, że idealny) i więcej smaczków, anegdotek.
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Postaram się zatem pomóc przy organizacji lokalu, plakatów itd. A odczyt byłoby bardzo dobrze gdyby się znalazł w programie.
Czy ktoś może zarezerwował nocleg w Dworku Sanockim i sprzątnął go nam sprzed nosa?
To nie ja
Panowie, jakie macie zdanie o Domu Julii? Są na znanej platformie. Warto do Julki wracać?
W sobotę rano jadę z Lublina do Sanoka, mam dwa wolne miejsca. Ktoś się dosiądzie? Powrót w niedzielę po obiedzie.
PS: Jeśli autor któregoś z poprzednich plakatów się zgodzi i podeśle mi plik, możemy zrobić recykling. Nowe daty i program jestem w stanie wpisać.
Panowie, jakie macie zdanie o Domu Julii? Są na znanej platformie. Warto do Julki wracać?
W sobotę rano jadę z Lublina do Sanoka, mam dwa wolne miejsca. Ktoś się dosiądzie? Powrót w niedzielę po obiedzie.
PS: Jeśli autor któregoś z poprzednich plakatów się zgodzi i podeśle mi plik, możemy zrobić recykling. Nowe daty i program jestem w stanie wpisać.
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Wiadomość od Wrocienia:
Niech Ursus rezerwuje. Może żona mu z Julii nie ucieknie.
Ode mnie: jak ucieknie, to łap, co się nawinie...
Niech Ursus rezerwuje. Może żona mu z Julii nie ucieknie.
Ode mnie: jak ucieknie, to łap, co się nawinie...