Więc nikogo za nikogo nie biorę, nie miej urazy, jeśli to tak odczytałeś!
Tokarnia
Re: Tokarnia
No nie Ciebie posądzam - ale wolałem odpisać Tobie, żeby kto domyślny nie napisał : przecież wszyscy wiemy, kto to jest, toż to ...
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Art, dzięki za miłe słowa.
Nie ma się o co spierać. Z Artem już jakąś praktykę mamy, bo cytował mnie „na zewnątrz”. I na pewno się dogadamy.
A co do nieużywania imienia i nazwiska na Forum, to kwestia wyboru. Ja nie używam i traktuję to jako część tej naszej zabawy. Wierzę, że nikt mi jej nie będzie chciał popsuć.
Nie ma się o co spierać. Z Artem już jakąś praktykę mamy, bo cytował mnie „na zewnątrz”. I na pewno się dogadamy.
A co do nieużywania imienia i nazwiska na Forum, to kwestia wyboru. Ja nie używam i traktuję to jako część tej naszej zabawy. Wierzę, że nikt mi jej nie będzie chciał popsuć.
Chcieć popsuć - to jest nas - "legion". To takie... niewygodne, chwilami. Wiem za fartuszkiem czyjego (Najwyższego !!) autorytetu się chowam, a wymienić dostatecznie jasno - nie mogę
Ale - "kto się nie boi" - Szanownego Pana KG
Mantra, z powtarzania której przez wielu KG ma pewnie trochę krotochwilnego ubawu
Może i ma swój krotochwilny ubaw, wchodzi jednak w grę takie zagrożenie, że Go któregoś dnia zaprosi na kawę (z koniaczkiem, oczywiście) jakieś mikro-grono znajomych fanów, mimochodem dołączy jeszcze kilku - i gremialnie wręczą tomik, sporządzony i wydany "za plecami" - w oparciu o cudowności w nasze ręce i oczy tu oddanymi. Takie - "Dzieła zebrane i z forum-bruku podniesione, bootleg 1". I wtedy - to dopiero "będzię się działo"
I może to właśnie w ten sposób należały by to zrobić...?